sâmbătă, 20 februarie 2016

Blogus

Remedii naturale care combat pneumonia

Remedii naturale care combat pneumonia

Pneumonia este o infectie a plamanilor, in forme diferite, cauzate de bacterii, virusuri, fungi sau paraziti. Simptomele acestei boli includ:
- tuse
- febra si frisoane
- dureri in piept
- dficulultati de respiratie
- durere de cap
- oboseala excesiva
- pierderea poftei de mancare
- confuzie

Remedii naturale care combat pneumonia
1. Seminte de susan si in
Se fierbe o lingura de seminte de susan intr-o cana de apa. Se adauga o lingura de seminte de in si se continua fierberea. Strecurati zeama si lasati-o sa se raceasca la temperatura camerei. Adaugati o lingurita de miere si un varf de cutit de sare. Beti acest amestec o data pe zi.

2. Lamaie
Lamaie are proprietati anti-bacteriene si este un excelent remediu natural pentru pneumonie. Fiind bogata in vitamina C, reduce temperatura corpului si creste imunitatea. Adaugati coaja de lamaie in preparate sau zeama peste salate.

3. Usturoi
Acesta contine alicina, care are proprietati antibacteriene si antivirale. Ajuta la intarirea sistemului imunitar de a lupta impotriva bolilor. De asemenea, reduce flegma in plamani.
Amestecati o lingurita cu suc de usturoi cu una de lamaie si una de miere. Consuma cate o lingurita din acest preparat, de 3 ori pe zi.

4. Ulei de oregano
Vaporii de ulei de oregano va scapa de congestie si tuse. De asemenea, puteti sa il administrati si intern, urmand instructiunile.

5. Seminte de schinduf
Acestea reduc mucusul din plamani si favorizeaza transpiratia, ceea ce reduce febra si detoxifica organismul. Se fierb 2 cani de apa si adauga o lingurita de seminte de schinduf. Se reduce focul si se fierbe 5 minute. Stinge focul si lasa la infuzat 10 minute. Strecurati si adaugati in ceai o lingurita de suc de lamaie. Beti de 3 ori pe zi.

6. Ceapa
Sub orice forma veti consuma ceapa, va veti imbunatati starea de sanatate. Puteti opta, de asemenea, pentru siropul de ceapa, care stimuleaza imunitatea.

7. Miere
Aportul de miere (1 lingurita) in mod regulat poate ajuta in tratamentul pneumoniei. Adaugati doua lingurite de miere cruda intr-un pahar de apa si beti de 2-3 ori pe zi.

Blogus

About Blogus -

Blogu lui Glen Glen, un blog informational cu stiri online din diferite surse

Subscribe to this Blog via Email :