luni, 3 octombrie 2016

Blogus

Extraterestrii sunt fratii nostri, misterele Vaticanului

Extraterestrii sunt fratii nostri, misterele Vaticanului

Se spune că, Vaticanul deține în misterioasele și ermeticele sale biblioteci o serie de documente care, dacă ar fi dezvăluite, ar schimba istoria lumii.

În aceste condiții, o poveste despre o rasă de extratereștri de pe planeta UMMO care ar trăi printre noi este cunoscută Vaticanului.

Jose Gabriel Funes este directorul Observatorului Vaticanului și a declarat că teoria Big Bang-ului nu este în contradicție cu religia. Acum 14 miliarde de ani a început procesul creației, cu o explozie colosală, în care spațiul, timpul, energia și materia au fost create și galaxiile, stelele și planetele, care sunt într-o continuă expansiune, au devenit realitate.

În anul 1810, împăratul Napoleon a dat un ordin prin care toată arhiva Vaticanului să fie dusă la Paris. Peste 3300 de documente secrete au fost transportate la Paris.

A fost pentru prima oară când Napoleon și apropiații săi au intrat în posesia unor informații secrete. Printre acestea, documente care susțineau existența unor civilizații extraterestre.

Biserica ortodoxă a abordat foarte puțin problema legată de existența extratereștrilor. Biserica nu a avut o poziție oficială față de existența unor ființe extraterestre.

Informațiile despre documentele pe care arhiva Vaticanului le are au apărut din diverse surse. Ziaristul italian Cristoforo Barbato a publicat mai multe articole cu privire la aceste documente. În anul 2005, el a publicat un articol cu privire la existența unui film care a intrat în posesia Vaticanului, cu privire la apariția în sistemul nostru solar a planetei Nibiru și la eventualele consecințe.
Totodată el a mai susținut că Vaticanul are un observator secret în Alaska și o sondă spațială care a filmat această misterioasă planetă în anul 1995.

În anul 2008, Gabriel Funes, șeful Observatorului Astronomic de la Vatican făcea următoarea declarație. Extratereștrii există și sunt frații noştri. Nu putem exclude faptul că viața există și pe alte planete.

Existența extratereștrilor nu trebuie să fie o problemă pentru credința noastră. Cardinalul Nicolaus Krebs declara că nu există nicio stea de pe care am fi îndreptățiți să excludem existența unor ființe chiar diferite de noi. Lumile care ne înconjoară nu sunt niște imense deșerturi.

Atotputernica putere a lui Dumnezeu nu se reduce la mica noastră planetă, declara Padre Pio care a fost canonizat de către Vatican, în anul 2002.

În ziua morții papei Ioan Paul al II-lea, 2 aprilie 2005, deasupra Bazilicii Sfântul Petru, a apărut un OZN care a fost filmat și fotografiat de sute de martori.

E firesc să ne întrebăm de unde vine această preocupare a Vaticanului, față de fenomenul extraterestru? Gabriel Funes declara că astronomia este singura știință care are de-a face cu Universul, deci, cu Dumnezeu. Credința și rațiunea sunt cele două aripi cu care se înalță spiritul uman.

Blogus

About Blogus -

Blogu lui Glen Glen, un blog informational cu stiri online din diferite surse

Subscribe to this Blog via Email :