duminică, 2 octombrie 2016

Blogus

Cinema City de la Cotroceni are foarte mult praf in sali

Cinema City de la Cotroceni are foarte mult praf in sali

Cand ne ducem sambata si duminica la cinema ne alegem locatia: Afi Cotroceni cinema city
Cinema City iti pune la dispozitie preturi foarte mari la sucuri si la apa dar mai este un lucru pe care clientii nu il stiu cand se duc la film si nu vad.
Praful din salile de cinema este foarte mult, mai ales aerul conditionat il imprastie peste tot. Oamenii bogati si lumea care vine sa se uite la film mai ales vipurile nu vad ce aer inchis este in salile de cinema si cat praf inghit cand mananca floricele.
Un prieten are lucreaza acolo a povestit prin ce chin trece zi de zi, el este acolo ca plasator, adica e tratac ca un sclav, se ocupa cu gunoiul matura salile si sefii sunt niste ingamfati care dau ordine.
Afi Cotroceni Cinema city sa deschis acum 7 ani de atunci pana acum totul e praf in 7 ani toate cele 20 de sali sunt pline cu praf din cauza covoarelor de proasta calitate care imbiba tot praful acolo, iar clientii cand intra fac numai praf pentru un plasator este usor sa dea cu matura dar cand vede ca supervisorul ii da ordine nuti mai arde de munca esti obligat sa stai peste program pentru a le face lor munca pentru ca ei sunt ologi nu pot sa isi duca gunoiul.

Majoritatea oamenilor isi duc copilul la film dar acest film costa bani pentru parinti este 30 de lei biletul pentru copil este 15 lei plus o apa la jumate 0.5 costa 7 lei au un tva foarte mare.
Promovarea se face doar pentru cei care stiu sa pupe , iar aia care muncesc nu primesc nimic.
Deci parerea mea este sa nu va angajati la cinema city este cel mai josnic .

Esti chemat sambata si duminica sa stai 13 ore ca in weekend se mai aglomereaza si nu au oameni care sa ajute la treaba, ca sefii stau degeaba sunt niste pastai, o apa si un pamant iar de luni pana vineri te cheama asa daor vreo 4-5 ore adica muncesc ma putin, nu au un salariu fix, nici programul nu este fix, oraganizarea lasa de dorit, supervizorii sunt ca niste roboti care vin la tine si te intreaba ce sala ai de scos si daca ai dus gunoiul, de la ei primesti doar ordine ca na au camasa alba si tu neagra.

Lipsa de organizare si renovarea trebuie sa se faca cei care merg acolo nu vad praful dar daca va uitati atent la lumina reflectorului veti vedea particule foarte multe de praf pe care le inghititi de fiecare data cand respirati aerul inchis de acolo in sala

Blogus

About Blogus -

Blogu lui Glen Glen, un blog informational cu stiri online din diferite surse

Subscribe to this Blog via Email :