vineri, 4 martie 2016

Blogus

Cele mai mari secrete ale omenirii sunt in arhivele din Vatican

Cele mai mari secrete ale omenirii sunt in arhivele din Vatican

Arhivele Vaticanului rămân una dintre marile curiozități ale lumii. Documente secrete care, conform unor specialiști care au avut acces la ele, sunt de o importanță majoră pentru omenire.
Multe dintre ele ar putea schimba cursul istoriei. Din secolul al XVIII-lea accesul la aceste documente a fost restricționat sau controlat foarte strict. Gabriele Ferotti a declarat că aceste documente pot schimba cursul istoriei sau distruge anumite concepte.
Sunt peste 105 documente care sunt secrete. Se spune că 20 dintre acestea nu au fost niciodată citite de către specialiști și cercetători. Unele documente sunt scrisori papale către Hitler. Se cunoaște faptul că Vaticanul a făcut multe concesii regimului hitlerist. În schimb, a primit multe afaceri care au adus în conturile Vaticanului sume uriașe de bani.
Un alt document secret este scrisoarea regelui Henric către Papă, prin care-l anunța că renunță la catolicism și va crea o nouă religie, anglicanismul.
Documentele cele mai bine ținute secret se referă la cronoportare, levitație, teleportare. La unele documente au avut acces numai înalții prelați. Această politică a fost până în anul 1881. După această perioadă, specialiștii care au avut acces la anumite documente au fost aleși pe sprânceană, astfel încât, aceștia să publice numai o parte din ceea ce conținea documentul, iar interpretarea să fie favorabilă Vaticanului.
Un document pe care puțini cercetători l-au studiat este o scrisoare pe care Papa o trimite președintelui Roosvelt și îi cere să nu fie de acord cu formarea statului Palestina.
Un alt document se referă la templierii care au scuipat crucea și nu au recunoscut creștinismul ca religie.
Informațiile privind aceste documente secrete au venit pe diferite surse. Cotidianul italian La Republica a publicat un articol în care se susținea că înalți prelați de la Vatican, dar și valetul Papei, contra unor sume importante de bani au dat presei informații top secret.
Conform ziarului La Republica plecarea papei Benedict de la Vatican a fost pusă pe seama unui șantaj pe care un grup de homosexuali din interiorul Vaticanului l-ar fi făcut asupra lui.
Se știe faptul că acest grup este foarte influent în deciziile care se iau în interiorul Vaticanului. Plecarea lui Benedict a fost una inopinată și s-a motivat că Papa este grav bolnav. Papa este în viață și trăiește retras scriindu-și memoriile. Sper ca aceste memorii să fie complete și să ne lămurească asupra tuturor deciziilor pe care le-a luat și cauzele care le-au generat.
Revista germană Speagel a prezentat o listă cu evenimente murdare care s-au întâmplat la Vatican.
Papa Ioan al VIII-lea a fost ucis. La fel stau lucrurile cu papa Ioan al XII-lea și Leon al III-lea. Papa Alexandru al VI-lea a avut nouă copii din diferite legături amoroase. Amantele înalților prelați au condus Vaticanul mult timp, impunând pe cei care urmau să fie papă.
O femeie a condus Vaticanul timp de doi ani, până când a rămas gravidă și a născut. Cele mai bine păstrate documente sunt cele referitoare la civilizațiile extraterestre, la contactul și rolul acestora în crearea și dezvoltarea omului modern.

Blogus

About Blogus -

Blogu lui Glen Glen, un blog informational cu stiri online din diferite surse

Subscribe to this Blog via Email :